canoe-1082130_960_720På de lange dage i løbet af sommerferien, er der mange der vælger at bruge tiden på forskellige udendørs aktiviteter. Specielt aktiviteter som udføres i den danske natur er populær blandt mange danskere. Hvert år vælger utallige danskere at tage på kanotur, enten med familien, vennerne eller kæresten. En kanotur er en god måde hvorpå man kan nyde den smukke danske natur i hinandens selskab, og de mange danske åer og vandløb skaber de perfekte rammer for en eller flere hyggelige dage, alt efter hvad man foretrækker.

En kanotur lader dig opleve den danske på helt tæt hånd

I Danmark har vi en unik natur, også selvom mange danskere måske ikke umiddelbart forbinder Danmark med spændende dyr eller planter. Dette skyldes ofte, at man i hverdagen sjældent ser nogle af de mere interessant arter, og at man efterhånden har vænnet sig til de arter der findes i nærheden af beboede områder. I og omkring de danske vandløb findes der dog både spændende dyr og planter, og det kan være en magisk oplevelse for både store og små at opleve den unikke danske natur på helt tæt hånd på en kanotur. Fiskehejrer, bækørreder, guldsmede, bjørneklo og mange forskellige vilde blomster er blot nogle få eksempler på arter der holder til tæt ved eller i de danske vandløb, og som der altså er chance for at se hvis man tager på kanotur på en af de danske åer.

 

Tag på kanotur direkte fra campingpladsen

At tage på kanotur er noget alle bør prøve mindst én gang i livet, da det virkelig kan give nogle unikke og mindeværdige øjeblikke. Kanosejlads er desuden noget alle kan finde ud af, og der er altså ingen grund til ikke at tage af sted. En kanotur kan være perfekt til en familieudflugt, da især børn synes det er enormt spændende at få lov til at sejle på de danske åer. Mange børnefamilier vælger at kombinere en kanotur med et ophold på en campingplads, og mange campingpladser tilbyder derfor også udlejning af kanoer samt muligheden for at sove på campingpladsen når dagen går på hæld.