De fleste kender til Brio fra deres barndom i en eller anden form. For det er svært helt at komme udenom Brio og deres legetøj. Især har de udviklet de mange dele til at lave unikke togbaner, hvor man kan have små selvkørende tog kørende rundt, hvilket altid er et hit. Disse togbaner kan altid laves lige, som man ønsker dem og de kan sno sig rundt i hele stuen, hvis man lyster. Samtidig med man kan bygge et landskab op rundt omkring. Både perroner og broer kan man skabe. Derudover findes der også skibe som kan sejle under broerne og lignende. Dette univers er noget mange børn elsker og der er noget helt særligt ved at bygge det hele op og så endelig sætte toget i gang og se det køre rundt. Dette livagtige element er vigtigt for den leg, der skabes og giver lige det ekstra.

Skab en verden med Brio

Brio er oplagt til at skabe med og bygge en verden op omkring. For Brio lægger netop op til at skulle skabe en verden, hvorigennem en togbane skal sno sig eller hvad man nu lige finder på. Der er mange muligheder, når man leger med Brio. Brio har også utroligt meget tilbehør, man kan få til togbanerne så det ender med at skabe et landskab omkring togbanerne, man bygger. Altså vil man kunne få sin egen lille verden og et univers, hvor man selv styrer det hele. Det kan kombineres med andre ting, som kan puttes ind i universet og udgøre omgivelserne.

Brio til børn findes i flere udgaver. Meget populært er især de omtalte togbaner, men man finder også andre klassikere. Dette fx det kendte trælegetøj til helt små børn, som næsten er uundgåeligt at støde på, når man får børn. De skaber også dukkevogne, som især er et hit blandt pigerne. Altså har Brio mange muligheder for at kunne skabe en verden for børn, hvor der er plads til leg og fantasi. Dette i flere aldersgrupper og både piger og drenge imellem. Brio er en klassiker og dets egenskaber er grunden til at det holder endnu. Det Brio kan, er der ikke andre der kan.

Få meget leg og glæde med brio

Der kan gå mange timers leg, når man finder Brio legetøjet frem. For Brio handler om at bygge og dette kan tage timer, hvis man gerne vil have det til at være lige, som man synes det skal være. Der kan bruges lang tid på at finde den rette sammensætning af togskinnerne, så at de når lige præcis rundt, som man ønsker det. Altså er der meget leg i Brio og meget glæde forbundet hermed, dette ved at man selv er med til at skabe legen og alt det omkring. Det færdige resultat giver en god følelse og der er en proces forbundet med at lege med Brio. Man har både glæde af processen og det færdige resultat, man efterfølgende kan lege med. For så er det tid til at lade togene køre rundt.