Gennem årene er butterfly blevet stadigt, mere populært både for mænd såvel som kvinder, der anvender denne trendy halsbeklædning som et værktøj til selvudfoldelse. Med hver person kommer en anden stil, og Fashionland.dk har tilfældigvis en utrolig udvælgelse til at passe til dit humør og anledning.

Det er vigtigt at kende de forskellige typer af butterfly og hvad de skal bære dem med. Der er fire typer af butterfly i deres udvalg. I bland disse finder du butterfly, klassisk butterfly, den smalle version samt ”diamond tip” som det kaldes oprindeligt. Butterfly er prangende, men alligevel klassiske og er perfekt til alle sorte begivenheder. Klassisk er stor, hvis du leder efter noget fancy, samt subtile. Den smalle version er fremragende til trend-tilhængere, og Diamond Tip arbejder med næsten alle outfit og enhver lejlighed.

En butterfly er perfekt, hvis du er en brudgom der skal gå ned ad kirkegulvet, eller blot hvis du er en gæst på en formel begivenhed, der ønsker at imponere alle. Den klassiske er en alsidig garderobe hæftning og kan bæres med en dragt samt jakkesæt eller endnu mere afslappet, med slacks og hyttesko. De smalle er den mest trendy mulighed og “Diamond Tip” er den perfekte blanding af klassiske og finurlige butterflys der kan bæres overalt. Fashionlands sortiment på butterflys er meget bredt og kommer i alle tænkelige udgaver herunder striber, prikker, farver og mønstre samt størrelser i alle kategorier.

bow-tie-businessman-fashion-man

Pre-bunden eller selvbunden butterfly?

Pre-bundet butterfly til mænd er praktisk og ligner på samme tid en selvbundet butterfly. Bedst af alt, en kan pre-bundet butterfly monteres nemt på kraven; bare smide det på, og du er god til at gå. Men hvis perfektion er din prioritet, er det altid mest stilfuldt at binde selv. Iført selvbunden butterfly kræver, at du binder det selv, gør det muligt at passe den til din hals mere komfortabelt. Derudover, når du er iført en selvbunden butterfly vil du opnå respekt, da det er en svær opgave at binde én.

Siden dets oprindelse har butterfly tendens kun set store fremskridt, og alt tyder på at det kun kan fortsætte. Uanset hvad du foretrækker, har Fashionland et hav af forskellige og unikke butterflys til alle aldre. Uanset om det er en klassiker, eller noget helt andet kan du shoppe trygt, velvidende at det er kvalitetsmæssigt i top, med hurtig levering.