Medmindre du har boet under en sten de sidste 5 år, så har du sikkert også fundet ud af, at droner er på vej fremad. Der er droner overalt og lige pludselig kan alle mulige mærkelige opgaver løses ved, at man har droner flyvende over alt. Nogen synes det er enormt fedt, hvorimod andre synes at det er noget rod. Man kan dog ikke benægte, at i utrolig mange tilfælde, så er det et praktisk værktøj som gør mange ting muligt, som slet ikke kunne lade sig gøre før. Det er altså noget, som mange kan få glæde af og som virkelig har revolutioneret mange forskellige markeder. Så om man vil det eller ej – så kommer droner til at ændre en hel del i vores verden og gør mange ting meget nemmere – også selvom man måske ikke er fan.phantom-drone

Sådan bruger du en DJI Phantom 4

Så der er egentlig ikke så meget man kan være i tvivl om. Hvis man ikke føler sig sikker på hvordan man flyver sådan en størrelse, så findes der utallige kurser, hvor man kan få lov at prøve kræfter med dem før man begynder at investere i sådan en størrelse, men når der så er styr på det, så er det bare at køb DJI Phantom 4 drone og give sig i kast med at få en masse fede billeder og vanvittige videoer. Du er garanteret en god investering med både en masse sjov og godt resultater.

Hvad kan en DJI Phantom 4?

Et af de nyeste skud på denne drone-stamme, når det gælder droner til almindelige konsumenter er DJI Phantom 4. Det er en af de allernyeste og den har da også en pris på den gode side af 10.000 kr., men den er som regel alle pengene værd, hvilket du vil opdage om et øjeblik. Dronen er nemlig en af de bedste droner man kan få fat i, når man skal skyde video og billeder fra luften og giver noget af det pæneste videomateriale man overhovedet kan forestille sig. Det har et kamera, som kan styres fra jorden, så man altid er sikker på, at man får den helt rigtige vinkel og med 2 mand på fjernbetjeningen kan den ene styre dronen, hvor den anden styrer kameraet, hvilket giver nogle helt exceptionelle billeder, som nærmest er umuligt at få i den prisklasse.

Derfor er der masser af penge at spare med en DJI Phantom 4

Der hvor der er penge at spare er ved, at man kan få disse fantastiske billeder uden at det koster en masse. I dag hvor droner er standard tænker man måske ikke, at det er det store problem at få sådan noget film, men for blot nogle få år tilbage, så var der sådan set kun en enkelt mulighed for at få vanvittige billeder og video i ekstrem kvalitet fra luften: Det var nemlig med en helikopter. Det kommer nok ikke som en overraskelse for de fleste, at det ikke ligefrem er en af de billige metoder, men det var altså sådan man gjorde det – og nogle kameraer kan man stadig kun få spændt på en helikopter, men der er ingen tvivl om, hvor udviklingen er på vej hen. Sammenligner man altså de 10.000 kr. for en drone med de flere tusinde kroner det koster at leje en helikopter, leje et kamera, leje en pilot osv., så er det altså hurtigt man kan spare nogle penge – en drone holder nemlig i lang tid for samme pris, det gør en helikopter bestemt ikke.